OM DTWIN

DTwin skal være markedsledende innen 3D scan og relevant rådgivning innen bruk og videreutvikling av 3D scan som verktøy innenfor alle segmenter. Ved å velge DTwin vil du få bistand med alt fra utarbeidelse av 3D modell til videre bruk av modellen for å få best mulig utbytte av investeringen din, uavhengig om dette gjelder grunnleggende bruk av modellen, videreutvikling for prosjekteringsgrunnlag eller berikelse av modell med sanntidsinformasjon fra sensorikk. Hos DTwin har du også mulighet til å kunne samle flere modeller i `en database, til en konkurranseledende pris.

PROSESSEN


Med DTWIN er veien kort fra tanke til virkelighet! På kun få dager kan du ha tilgang til den digitale tvillingen av ditt bygg! Derifra er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre videre med ditt nye verktøy!


1. Tilbud

Få gjerne et automatisk prisestimat med vår priskalkulator som en identifikasjon på prisnivå, men send også inn mer utfyllende informasjon via vårt kontaktsskjema for å få et konkret tilbud.  


2. Bestilling

Når du mottar tilbudet kan du bekrefte tilbudet direkte fra tilbudssiden. Når tilbudet er bekreftet avtaler vi utførelse med en av våre aktuelle partnere for oppdraget.


3. Utførelse

Vår partner møter opp til avtalt tid og gjennomfører selve skanningen av ditt bygg.


4. Bearbeiding og ferdigstilling av modell 

Når skanning er gjennomført bearbeider og ferdigstiller vi modellen, oppretter brukerprofil til deg i DTWIN-portalen og gir deg administratortilgang.


5. Tilgang til modell i portal

Du får tilgang til din modell i portalen EC Dashboard (inkludert i DTwin-lisensen) levert av vår samarbeidspartner Energy Control.


Fra portalen administrerer du selv hvordan du vil dele tilgang til samarbeidspartnere:

- Helt åpent med åpen link

- Åpen link med passord på modell

- Kun tilgjengelig for registrerte brukere i EC-Dashboard (du legge selv til brukere, det er ingen begrensning på antall). 

6. Berikelse av modell

Fra portalen kan tredjepartsfunksjonalitet legges til modellen. Eksempelvis: FDV-dokumentasjon, sensordata, linker til nettbutikk, informasjon fra takstrapport, etc. Berikelse av modell har egne priser og kommer i tillegg til lisenskostanden for selve modellen.