BLI PARTNER

Hva er en DTWIN-partner?DTwin-partnere utfører oppdrag for DTwin. Dette er det mange fordeler med, blandt annet:

Opplæring og sertifiseringTilgang på oppdragTilgang på utstyrTilgang på support fra superbrukereBekymringsfritt oppgjør for utført arbeid

 

1. Opplæring og sertifisering

For å bli DTwin-partner må du gjennomgå opplæring og sertifisering før du kan utføre oppdrag. Dette er en strukturert prosess som utføres via egen opplæringsmodul i portalen vår.


Foreløpig er det gratis å gjennomgå opplæring og sertifisering for å bli DTwin-partner!

2. Tilgang på oppdrag

Sertifiserte DTwin-partnere får tilgang på aktuelle oppdrag DTwin har fått bestilling på å utføre. Honorar for oppdragene avtales før utførelse.


3. Utførelse av oppdrag

Oppdrag utføres iht. avtale med oppdragsgiver. Når modellen er lastet opp til DTwin, utfører DTwin nødvendig etterbehandlig og verifiserer modellen. Når modellen er verifisert utbetales avtalt honorar for oppdraget til deg.


4. Tilgang på utstyr

Som DTwin-partner har du tilgang til å låne kamera med tilbehør for å gjennomføre DTwin-oppdrag. Utstyret er pakket i en praktisk transportkasse for enkel transport mellom utstyrslokasjon og oppdragslokasjon.


5. Tilgang på support

Dersom det oppstår problemer ifm. med utføring av oppdrag, har du tilgang til å kontakte våre superbrukere for rask hjelp.